Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρευτήκατε και να ερωτευτείτε ξανά!
Ανακαλύψτε την Πάρο!
Contaratos Beach Hotel Paros experiences
Εμπειρίες Διακοπών!

Εμπειρίες

Εμπειρία διακοπών, αρχή μιας σχέσης που θα ανανεώνεται με κάθε επόμενη επίσκεψη… με τους περισσότερες επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά στον τόπο που τους μάγεψε!

LOCATIONS OF INTEREST

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με ρομαντική ατμόσφαιρα το Contaratos Beach στην Πάρο προσφέρει την καλύτερη εμπειρία διαμονής στους νεόνυμφους επισκέπτες στα πολυτελή καταλύματά του και με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στο ξενοδοχείο Contaratos Beach μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρευτήκατε και να ερωτευτείτε ξανά σε ένα μέρος που θα αγαπήσετε και θα σηματοδοτεί κάτι για σας, τις ωραιότερες αναμνήσεις από τις μέρες του μέλιτος στο νησί.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Στο ξενοδοχείο Contaratos Beach εκεί που η πολυτέλεια συνυπάρχει με την απλότητα, η χαλάρωση με τη διασκέδαση τίποτα δεν είναι καλύτερο από την εμπειρία στο υδρομασάζ του ξενοδοχείου μας. Σε εξωτερικό χώρο και με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και ευεξίας ατενίζοντας τον ορίζοντα σε ένα ευλογημένο μέρος της Ελλάδας. Χαρείτε το υδρομασάζ στο ξενοδοχείο μας και αναζωογονηθείτε πίνοντας cocktail από το μπαρ.

ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

Αφεθείτε στο χάδι του παριανού ήλιου και ζήστε πολλές στιγμές ανάπαυσης και ξεκούρασης στην πισίνα, στον κήπο του ξενοδοχείου μας και στην ηλιόλουστη βεράντα. Ζητήστε τις υπηρεσίες μας από το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου και ζήστε ευτυχισμένοι σε έναν αληθινό παράδεισο στο νησί της Πάρου. Ξεφύγετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και βρείτε ό,τι επιθυμείτε για τις διακοπές σας στο Contaratos Beach. Γιατί τοContaratos Beach σημαίνει ξεγνοιασιά.. εκείνο το γλυκό αίσθημα που μας γέμιζε τότε που ήμασταν μικροί.

hotels in paros Greece
hotels in paros Greece
Contaratos Beach Hotel Paros experiences

Facilities & Services

Contaratos Beach is an elegant hotel in Naoussa of Paros overlooking the sea, offering a wide range of the most modern facilities and services for discerning guests looking for quality accommodation near the sea.

Δραστηριότητες στην Πάρο

Εμπειρία διακοπών, αρχή μιας σχέσης που θα ανανεώνεται με κάθε επόμενη επίσκεψη… με τους περισσότερες επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά στον τόπο που τους μάγεψε!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με ρομαντική ατμόσφαιρα το Contaratos Beach στην Πάρο προσφέρει την καλύτερη εμπειρία διαμονής στους νεόνυμφους επισκέπτες στα πολυτελή καταλύματά του και με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στο ξενοδοχείο Contaratos Beach μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρευτήκατε. Να ερωτευτείτε ξανά. Σε ένα μέρος που θα αγαπήσετε και θα σηματοδοτεί κάτι για σας, τις ωραιότερες αναμνήσεις από τις μέρες του μέλιτος στο νησί.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Στο ξενοδοχείο Contaratos Beach  η πολυτέλεια συνυπάρχει με την απλότητα και η χαλάρωση με τη διασκέδαση. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την εμπειρία στο υδρομασάζ του ξενοδοχείου μας. Σε εξωτερικό χώρο και με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και ευεξίας. Ατενίζοντας τον ορίζοντα σε ένα ευλογημένο μέρος της Ελλάδας. Χαρείτε το υδρομασάζ στο ξενοδοχείο μας και αναζωογονηθείτε πίνοντας cocktail από το μπαρ. Χαλαρώστε στο ξενοδοχείο μας μετά από αθλητικές δραστηριότητες στην Πάρο.

ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

Αφεθείτε στο χάδι του παριανού ήλιου. Ζήστε πολλές στιγμές ανάπαυσης και ξεκούρασης στην πισίνα, στον κήπο του ξενοδοχείου μας και στην ηλιόλουστη βεράντα. Ζητήστε τις υπηρεσίες μας από το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου και ζήστε ευτυχισμένοι σε έναν αληθινό παράδεισο στο νησί της Πάρου. Ξεφύγετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και βρείτε ό,τι επιθυμείτε για τις διακοπές σας στο Contaratos Beach. Γιατί το Contaratos Beach σημαίνει ξεγνοιασιά.. εκείνο το γλυκό αίσθημα που μας γέμιζε τότε που ήμασταν μικροί.